Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ!!!

        Υπολογίζεται ότι στα μέσα Φεβρουαρίου θα είναι δυνατή η υποβολή των σχεδίων βελτίωσης. Οι αγρότες, μόνιμοι κάτοικοι της χώρας μας, (μεταξύ αυτών και οι μελισσοκόμοι) θα μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους, προκειμένου να βελτιώσουν τις αγροτικές τους εκμεταλλεύσεις. Μπορεί με την ανάλογη μελέτη να είναι δυνατή η επιδότηση για την αγορά μελισσοκομικού φορτηγού, η κατασκευή μελισσοκομικού εργαστηρίου, η αγορά μελισσοκομικού εξοπλισμού κτλ.
        Οι φίλοι μελισσοκόμοι που ενδιαφέρονται καλό θα ήταν να επισκεφθούν τους γεωπόνους τους. Μια πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε από το παρακάτω ling.

 Λεπτομέριες εφαρμογής Μετρου 121

2 σχόλια:

ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΗΣ. ΚΩΣΤΗΣ είπε...

γεια σας .... είμαι μελισσοκόμος ερασιτέχνης .....μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να εν ταχθώ σάν νεος αγρότης....

lesvos_honey είπε...

Κώστα για να γίνει κάποιος νέος γεωργός με την έννοια: Να γίνει κάποιος γεωργός και να πάρει μια επιδότηση που δίνεται στους νεοενταχθέντες γεωργούς θα πρέπει να βγει προκήρυξη. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Τελευταία φορά που βγήκε προκήρυξη ήταν μέσα στο 2009 και φοβάμαι ότι δεν θα ξαναβγεί. Ας ελπίσουμε ότι θα διαψευστώ. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες το τηλ μου είναι 6945308315 Μη διστάσεις να πάρεις, επίσης το email μου φαίνεται και στο προφίλ μου. Το καλύτερο θα ήταν βέβαια να επισκεφθείς γεωπόνο της περιοχής σου που ασχολήται με το αντικείμενο.